Tout
Antiques
gaat over
liefde...

Een zorgvuldig samengestelde collectie van pre-loved objecten die met veel liefde worden uitgezocht. Elk object is vaak meer dan honderd jaar oud en heeft een eigen uniek verhaal. Denk er maar eens over na... Wat voor reis zal zo’n stoeltje hebben afgelegd? Welke handen zal die ring gesierd hebben? In wiens ogen heeft de spiegel allemaal mogen kijken? Ronduit magisch, zo’n rijke geschiedenis. Deze parels staan bij Tout Antiques klaar om verder geschiedenis te schrijven, samen met jou.

Het stoffige imago van antiek is niet meer van deze tijd. De huidige tijdgeest staat gelijk aan bewustwording. Investeren in pre-loved items die ook nog eens speciaal zijn, is een mooie manier om hier ook aan bij te dragen. De stukken die vaak zeer vakkundig vervaardigd zijn hebben bewezen al zo’n honderd jaar oud te kunnen worden, so let’s add some more!

Bij Tout Antiques vind je allerlei soorten tijdloze schatten. Van aaibare boudoir stoelen tot marmeren bijzettafels, van commodes tot eigenzinnige lampen en van unieke accessoires tot bijzondere sieraden. Alle items uit de shop zijn met veel zorg geselecteerd en veelal meegebracht vanuit Frankrijk.